Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE – A szolgáltatás

My English 101 essay would have been a disaster if it hadn't been for 1custompapers.com, they saved me from failing my class. go site A Yield Service tápanyag-gazdálkodási program 2014-ben indult Magyarországon, már az első év átütő sikereket hozott. A program célja az eddigi megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlat helyett egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó tudatosabb növénytermesztés meghonosítása. A YIELD SERVICE minden segítséget megad a gazdálkdóknak egy okszerű, ezáltal környezetkímélőbb és eredményesebb tápanyag-gazdálkodási  kialakításához.

Searching for research Uk Dissertation Writing Help Onlines? We can solve your academic problems and help you with your studies! MA and PhD writers and No Plagiarism. A hazai általános gyakorlatban kultúránként alakítunk ki tápanyag-technológiát megtervezett költségen. Viszont a táblák eltérő adottságait, a különböző talajhatásokat teljes mértékben figyelmen kívül hagyja ez a szemlélet. A tervezett erőforrások táblánként eltérő, okszerű felhasználásával a termelés eredményessége is jelentősen javítható. Az egyik táblára feleslegesen kifizetett többletköltséget, a másik táblán okszerűen és eredményesen lehetne elkölteni, anélkül, hogy az összes költséget számottevően emelni kellene. A táblák adottságait figyelembe véve, vagy még precízebben a táblán belüli különbségek kiegyenlítésével hatékonyabban és eredményesebben gazdálkodhatunk.

http://www.morganlegal.com.au/?sar-adc-master-thesis. purchase dissertations how to write on paper Purchase Dissertations to kill a mockingbird analysis essay scholarship essay Professional click here, because your college assignments are designed to lead to your professional growth and career mobility Ami kötelező nem  go here service which satisfies all your demand. You are at the right place! Everything you have ever wanted: check and order your essay! mindig hasztalan! (Nitrát rendelet 59/2008. (IV. 29.) FVM)
A rendeletet betartani és eleget tenni a vizsgálatnak, valamint az azon alapuló tervezés megtérülő befektetés, hisz ismerve a tábla adottságait optimális, ezáltal sokkal hatékonyabb tápanyagellátást valósíthatunk meg.

resume md phd go to link Help best essay writer hire white paper copywriters Letölthető dokumentumok:

http://www.njgang.com/?cheap-college-paper-writing-service - Why be concerned about the report? order the necessary help on the website Instead of wasting time in inefficient attempts Nitrát rendelet (59/2008. (IV. 29.) FVM rendelet)

Get the word out with clear, compelling copy that sells with Ann Wylie's award winning http://cheapessaywritings24.com/paid-for-writing-essays/ paid for writing essays Agrár-környezetgazdálkodási ÁSZF

YIELD SERVICE előnyei

KÉNYELMESKÉNYELMES
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a mintavételtől a tervkészítésig!
KÖLTSÉGHATÉKONYKÖLTSÉGHATÉKONY
A szakmai terven túl költségtervet is készítünk, melyben a szükségletek alapján, osztjuk meg a táblák között a tápanyagpótlás költségeit.
KÖRNYEZETTUDATOSKÖRNYEZETTUDATOS
Az optimalizált technológiának köszönhetően csökken a környezetszennyezés kockázata, mert elkerülhető a felesleges kijuttatás.
KONZULTATÍVKONZULTATÍV
Önnel egyeztetve, közös megbeszélés során alakítjuk ki a végleges, az Ön számára reálisan megvalósítható tervet.
EREDMÉNYESEREDMÉNYES
A mérésen és szakmai számításon alapuló terv nagyobb termésstabilitást és eredményt biztosít.
INFORMATÍVINFORMATÍV
A munkafolyamat minden lépéséről folyamatos tájékoztatást kap telefonon, e-mailben és szaktanácsadóinktól.
VISSZAMÉRHETŐVISSZAMÉRHETŐ
GPS koordináták alapján visszaellenőrizhető adatok és eredmények.
LEVÁSÁROLHATÓLEVÁSÁROLHATÓ
A Yield Service költség egy része levásárolható a Timac Agro prémium termékeiből.

Termelői vélemény

Free Powerpoints Options Want to Know More About Write My Dissertation for Me? The pupil needs to guarantee that subjective comprises all info 2015_TA_YS_Lajko_Istvan

Lajkó István

növénytermesztési ágazatvezető

Haladás Mg. Zrt.

Dunaegyháza

„2014-től veszünk részt a You certainly can! Any http://www.recreative.sk/?home-wrok class: YIELD SERVICE programban. Már az első pillanatban megtetszett, az a nagyfokú szakmaiság, precizitás, amit a program megismerése kapcsán és azóta is, a napi munka során, a Timac AGRO munkatársai részéről tapasztaltam. Szakmai alapokon nyugvó, reális perspektívát vázolt fel a technológia fejlesztési terv. Az eddigi tapasztalataim biztatóak. Már várom a kézzelfogható eredményeket a gazdasági év végén.”

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>