Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE – A szolgáltatás

A Yield Service tápanyag-gazdálkodási program 2014-ben indult Magyarországon, már az első év átütő sikereket hozott. A program célja az eddigi megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlat helyett egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó tudatosabb növénytermesztés meghonosítása. A YIELD SERVICE minden segítséget megad a gazdálkdóknak egy okszerű, ezáltal környezetkímélőbb és eredményesebb tápanyag-gazdálkodási  kialakításához.

A hazai általános gyakorlatban kultúránként alakítunk ki tápanyag-technológiát megtervezett költségen. Viszont a táblák eltérő adottságait, a különböző talajhatásokat teljes mértékben figyelmen kívül hagyja ez a szemlélet. A tervezett erőforrások táblánként eltérő, okszerű felhasználásával a termelés eredményessége is jelentősen javítható. Az egyik táblára feleslegesen kifizetett többletköltséget, a másik táblán okszerűen és eredményesen lehetne elkölteni, anélkül, hogy az összes költséget számottevően emelni kellene. A táblák adottságait figyelembe véve, vagy még precízebben a táblán belüli különbségek kiegyenlítésével hatékonyabban és eredményesebben gazdálkodhatunk.

Ami kötelező nem mindig hasztalan! (Nitrát rendelet 59/2008. (IV. 29.) FVM)
A rendeletet betartani és eleget tenni a vizsgálatnak, valamint az azon alapuló tervezés megtérülő befektetés, hisz ismerve a tábla adottságait optimális, ezáltal sokkal hatékonyabb tápanyagellátást valósíthatunk meg.

Letölthető dokumentumok:

Nitrát rendelet (59/2008. (IV. 29.) FVM rendelet)

Agrár-környezetgazdálkodási ÁSZF

YIELD SERVICE előnyei

KÉNYELMESKÉNYELMES
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a mintavételtől a tervkészítésig!
KÖLTSÉGHATÉKONYKÖLTSÉGHATÉKONY
A szakmai terven túl költségtervet is készítünk, melyben a szükségletek alapján, osztjuk meg a táblák között a tápanyagpótlás költségeit.
KÖRNYEZETTUDATOSKÖRNYEZETTUDATOS
Az optimalizált technológiának köszönhetően csökken a környezetszennyezés kockázata, mert elkerülhető a felesleges kijuttatás.
KONZULTATÍVKONZULTATÍV
Önnel egyeztetve, közös megbeszélés során alakítjuk ki a végleges, az Ön számára reálisan megvalósítható tervet.
EREDMÉNYESEREDMÉNYES
A mérésen és szakmai számításon alapuló terv nagyobb termésstabilitást és eredményt biztosít.
INFORMATÍVINFORMATÍV
A munkafolyamat minden lépéséről folyamatos tájékoztatást kap telefonon, e-mailben és szaktanácsadóinktól.
VISSZAMÉRHETŐVISSZAMÉRHETŐ
GPS koordináták alapján visszaellenőrizhető adatok és eredmények.
LEVÁSÁROLHATÓLEVÁSÁROLHATÓ
A Yield Service költség egy része levásárolható a Timac Agro prémium termékeiből.

Termelői vélemény

2015_TA_YS_Lajko_Istvan

Lajkó István

növénytermesztési ágazatvezető

Haladás Mg. Zrt.

Dunaegyháza

„2014-től veszünk részt a YIELD SERVICE programban. Már az első pillanatban megtetszett, az a nagyfokú szakmaiság, precizitás, amit a program megismerése kapcsán és azóta is, a napi munka során, a Timac AGRO munkatársai részéről tapasztaltam. Szakmai alapokon nyugvó, reális perspektívát vázolt fel a technológia fejlesztési terv. Az eddigi tapasztalataim biztatóak. Már várom a kézzelfogható eredményeket a gazdasági év végén.”

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>