Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

NUTRITIEL

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A laktáció második szakaszában, miután a tejtermelés elérte napi maximumát, megszűnik a negatív táplálóanyag mérleg. A sikeres termékenyítések 70 %-a ebben az időszakban történik. A Nutritiel könnyen beépulő szerves ásványi anyag tartalma segíti az ovulációt, termékenyülést, csökkenti a magzatfelszívódás kockázatát. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a tőgygyulladás kockázatát.

HATÁSMECHANIZMUSA

Az aminosavakhoz kelát kötéssel kapcsolódó ásványi anyagok könnyen felszívódnak és szállítódnak a szervezeten belül, teljes értékű ellátást biztosítva az állatok számára.

FIGYELMEZTETÉS

Magas réztartalma miatt juhokkal nem etethető!FELHASZNÁLÁSI JAVASLATEgy 15 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

JÓ PERZISZTENCIAJÓ PERZISZTENCIA
A tápanyagmérleg stabilizálása, a takarmányértékesítés javítása, a hiánybetegségek elkerülése, az immunrendszer erősítése egyaránt hozzájárulnak a tejtermelés magas színvonalon tartásához.
SIKERES TERMÉKENYÜLÉSSIKERES TERMÉKENYÜLÉS
A magas ásványi anyag tartalomnak köszönhetően a tehenek intenzív, jól látható ivarzási jeleket mutatnak, az ivarzási nyálka tiszta, a méh erigált, megfelelő a környezet a hímivarsejtek kapacitációjához. A méh felkészült az embrió befogadására és táplálására.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
Hatására javul a tőgy szöveti állománya, kevesebb lesz a tőgygyulladás, és csökken a szomatikus sejtszám. Erősíti a szaruképleteket, fokozza a körmözés utáni regenerálódást.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
Szerves Se 5 mg/kg
Se 15 mg/kg
Co 60 mg/kg g
I 150 mg/kg
Cu 1350 mg/kg
Mn 3600 mg/kg
Zn 8100 mg/kg
Ca 5%
Mg 2,5%
Na 27%

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>