Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

NUTRILIB

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A biogazdaságokban kiemelt jelentősége van az erős immunrendszer fenntartásának. A Nutrilib az ásványi anyag kiegészítésen felül növényi kivonatból származó antioxidáns komplexet tartalmaz, mely a sejtek védelmén felül támogatja a többi antioxidáns (Se, E-vitamin) működését is.

HATÁSMECHANIZMUSA

Antioxidáns pholyphenol tartalma segíti a sejtek hatékonyabb oxigénellátását, fokozza az antioxidáns vitaminok (E-vitamin, C-vitamin) szabadgyökök elleni hatást, támogatja a sejtanyagcserét, sejtregenerálódást. Az ásványi raktárak feltöltésén felül támogatja a szénhidrát és fehérje anyagcserét, erősíti az anya és magzat közötti tápanyag transzportot, segíti az intenzív vehemnövekedést. Az izom és szövetrendszer erősítésén keresztül segíti a szülőcsatorna ellésre való előkészítését.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén. Anyajuhok napi felvétele 10 g

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

BENDŐVÉDETT ANTIOXIDÁNSOKBENDŐVÉDETT ANTIOXIDÁNSOK
Természetes növényi kivonatból származó antioxidáns tartalma segíti a sejtek regenerálódását, részt vesz a stressz és fertőzésforrások semlegesítésében, erősíti az immunrendszert
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉSINTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt. Javul a szénhidrát és fehérje anyagcsere, aminek fontos szerepe lesz a laktáció első heteiben.
MAKRO ÉS MIKROELEMEKMAKRO ÉS MIKROELEMEK
Ásványi anyag tartalma kiegészíti a legelők és tömegtakarmányok makro és mikroelem tartalmát. Támogatja a szaporodásbiológiai folyamatokat, erősíti a szaruképleteket, feltölti a szervezet ásványi anyag raktárait.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
A termék magas cink, szelén és E-vitamin tartalmának köszönhetően csökken a tőgygyulladás kialakulásának kockázata , és a magzatburok visszamaradás.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
Se 10 mg/kg
Co 40 mg/kg g
I 100 mg/kg
Cu 200 mg/lg
Mn 2500 mg/kg
Zn 3000 mg/kg
P 4%
Ca 12%
Mg 2%
Na 19%

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>