+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Nutrilib

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A biogazdaságokban kiemelt jelentősége van az erős immunrendszer fenntartásának. A Nutrilib az ásványi anyag kiegészítésen felül növényi kivonatból származó antioxidáns komplexet tartalmaz, mely a sejtek védelmén felül támogatja a többi antioxidáns (Se, E-vitamin) működését is.

HATÁSMECHANIZMUSA

Antioxidáns pholyphenol tartalma segíti a sejtek hatékonyabb oxigénellátását, fokozza az antioxidáns vitaminok (E-vitamin, C-vitamin) szabadgyökök elleni hatást, támogatja a sejtanyagcserét, sejtregenerálódást. Az ásványi raktárak feltöltésén felül támogatja a szénhidrát és fehérje anyagcserét, erősíti az anya és magzat közötti tápanyag transzportot, segíti az intenzív vehemnövekedést. Az izom és szövetrendszer erősítésén keresztül segíti a szülőcsatorna ellésre való előkészítését.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén. Anyajuhok napi felvétele 10 g

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

BENDŐVÉDETT ANTIOXIDÁNSOKBENDŐVÉDETT ANTIOXIDÁNSOK
Természetes növényi kivonatból származó antioxidáns tartalma segíti a sejtek regenerálódását, részt vesz a stressz és fertőzésforrások semlegesítésében, erősíti az immunrendszert
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉSINTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt. Javul a szénhidrát és fehérje anyagcsere, aminek fontos szerepe lesz a laktáció első heteiben.
MAKRO ÉS MIKROELEMEKMAKRO ÉS MIKROELEMEK
Ásványi anyag tartalma kiegészíti a legelők és tömegtakarmányok makro és mikroelem tartalmát. Támogatja a szaporodásbiológiai folyamatokat, erősíti a szaruképleteket, feltölti a szervezet ásványi anyag raktárait.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
A termék magas cink, szelén és E-vitamin tartalmának köszönhetően csökken a tőgygyulladás kialakulásának kockázata , és a magzatburok visszamaradás.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
Se 10 mg/kg
Co 40 mg/kg g
I 100 mg/kg
Cu 200 mg/lg
Mn 2500 mg/kg
Zn 3000 mg/kg
P 4%
Ca 12%
Mg 2%
Na 19%