Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

NUTRIGEST

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A sikeres szárazonálló program kulcsa, hogy a takarmányozás során az optimális szárazanyag felvétel biztosítása mellett gondoskodunk a makro és mikroelem szükséglet kielégítéséről is. A Nutrigest kimagasló mikroelem tartalma hozzájárul a tőgy szöveti állományának regenerálódásához, a zavartalan elléshez, az egészséges méhinvolúcióhoz, amely folyamatok elengedhetetlenek a következő laktáció sikeréhez.

HATÁSMECHANIZMUSA

Az ásványi raktárak feltöltésén felül támogatja a szénhidrát és fehérje anyagcserét, erősíti az anya és magzat közötti tápanyag transzportot, segíti az intenzív vehem növekedést. Az izom és szövetrendszer erősítésén keresztül segíti a szülőcsatorna ellésre való előkészítését.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

SIKERES SZAPORODÁSBILÓGIASIKERES SZAPORODÁSBILÓGIA
Az ellés körüli problémák megelőzése, a méhinvolúció támogatása és az anyagcsere folyamatok segítése pzitív hatással lesz a következő termékenyítési ciklusra.
LAKTÁCIÓ STARTLAKTÁCIÓ START
A bendőmikroorganizmusok folyamatos táplálása a szárazonállás időszakában segíti a takarmányváltáshoz való gyors adaptálódást, javítja az emésztést, csökkenti az energiahiányt és annak káros következményeit.
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉSINTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt. Javul a szénhidrát és fehérje anyagcsere, aminek fontos szerepe lesz a laktáció első heteiben.
MAKRO ÉS MIKROELEMEKMAKRO ÉS MIKROELEMEK
Teljes értékű ellátást biztosít, feltölti a szervezet ásványi-anyag raktárait, csökkenti a hiánybetegségek kialakulásának kockázatát.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
Magas cink, szelén és E-vitamin tartalma a szöveti állomány regenerálásán keresztül, csökkenti a magzatburok visszamaradást, a tőgygyulladás kialakulásának kockázatát, és a szomatikus sejtszám megemelkedését.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
E-vitamin 800 mg/kg
Szerves Se 5 mg/kg
Se 20 mg/kg
Co 80 mg/kg g
I 200 mg/kg
Cu 1800 mg/kg
Mn 1000 mg/kg
Zn 6000 mg/kg
P 5%
Ca 3,5%
Mg 6%
Na 19,5%

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>