Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

NUTRIFIX HERB

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A legelőre történő kihajtáshoz fokozatosan kell hozzászoktatni az állatokat a hasmenés és más anyagcsere forgalmi betegségek megelőzésének érdekében. A Nutrifix Herb magas magnézium tartalmának és a speciális Fix'N komplexnek köszönhetően segíti ezt az átállást, anélkül, hogy az állat fejlődése, szaporodásbiológiája zavart szenvedne.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén. Anyajuhok napi felvétele 10 g

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

OPTIMÁLIS LEGELŐREHAJTÁSOPTIMÁLIS LEGELŐREHAJTÁS
Magas magnézium tartalma miatt csökkenti a legelési tatánia kialakulásának kockázatát, és a hasmenést.
MAGASABB TEJTERMELÉSMAGASABB TEJTERMELÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt. Javul a szénhidrát és fehérje anyagcsere, aminek fontos szerepe lesz a laktáció első heteiben.
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉSINTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
A termék cink, szelén és E-vitamin tartalmának köszönhetően a tőgy szöveti állománya gyorsan regenerálódik, csökken a tőgygyulladás kialakulásának kockázata.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
E-vitamin 400 mg/kg
Se 10 mg/kg
Co 40 mg/kg g
I 100 mg/kg
Cu 50 mg/kg
Mn 2200 mg/kg
Zn 2625 mg/kg
Ca 15%
Mg 10%
Na 6,5%

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>