+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Nutrifix herb

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A legelőre történő kihajtáshoz fokozatosan kell hozzászoktatni az állatokat a hasmenés és más anyagcsere forgalmi betegségek megelőzésének érdekében. A Nutrifix Herb magas magnézium tartalmának és a speciális Fix'N komplexnek köszönhetően segíti ezt az átállást, anélkül, hogy az állat fejlődése, szaporodásbiológiája zavart szenvedne.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén. Anyajuhok napi felvétele 10 g

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

OPTIMÁLIS LEGELŐREHAJTÁSOPTIMÁLIS LEGELŐREHAJTÁS
Magas magnézium tartalma miatt csökkenti a legelési tatánia kialakulásának kockázatát, és a hasmenést.
MAGASABB TEJTERMELÉSMAGASABB TEJTERMELÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt. Javul a szénhidrát és fehérje anyagcsere, aminek fontos szerepe lesz a laktáció első heteiben.
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉSINTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
A termék cink, szelén és E-vitamin tartalmának köszönhetően a tőgy szöveti állománya gyorsan regenerálódik, csökken a tőgygyulladás kialakulásának kockázata.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
E-vitamin 400 mg/kg
Se 10 mg/kg
Co 40 mg/kg g
I 100 mg/kg
Cu 50 mg/kg
Mn 2200 mg/kg
Zn 2625 mg/kg
Ca 15%
Mg 10%
Na 6,5%