Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

NUTRIFIBRE

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

Az egészséges és magas termelés érdekében a szarvasmarhák takarmányozásába nagy mennyiségű, jó minőségű strukturális rostot kell tervezni. Ennek emésztéséhez elengedhetetlen a jó bendőműködés, amit a Nutrifibre AMAREFM és Takarmányélesztő tartalma biztosít.

HATÁSMECHANIZMUSA

AMAFERM tartalma serkenti a bendőben élő mikróbapopuláció növekedését, enzimaktivitását. Növekszik a takarmányok emészthetősége, javul a takarmányértékesítő képesség, magasabb lesz a termelés. Takarmányélesztő tartalma természetes növekedési forrásként szolgál a bendőben élő mikroorganizmusok számára.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 24 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

GAZDASÁGOS HÍZLALÁSGAZDASÁGOS HÍZLALÁS
A napi 1200 - 1300 g súlygyarapodás energiaigényét csak abrak felhasználásával tudjuk elérni. A takarmányozási költségek csökkentésének érdekében a tömegtakarmányok emészthetőségének növelése szükséges. A Nutrifibre Amaferm tartalma csökkenti a hozzáférhető oxigén mennyiségét a bendőben, így kedvező életteret biztosít az anaerob cellulózbontó baktériumok számára. Hatására 15 - 20%-al növekszik az illózsírsav termelődés és 25 - 30%-al több mikrobiális fehérje képződik.
24 KG-OS KISZERELÉS24 KG-OS KISZERELÉS
A nagyobb tömbök könnyebbben kezelhetők a téli időszakban és a legeltetés alatt is.
NAGYOBB TÖMEGGYARAPODÁSNAGYOBB TÖMEGGYARAPODÁS
Az étvágy növelése, a bendőélet serkentése, a rostemésztés fokozása, és a javuló takarmányértékesítés következménye a nagyobb napi tömeggyarapodás.
MAKRO ÉS MIKROELEMEKMAKRO ÉS MIKROELEMEK
Elegendő ásványi anyagot biztosít az immunrendszer erősítéséhez, az étvágy növeléséhez, és a takarmányértékesítés fokozásához
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
Am 5000 mg/kg
Se 10 mg/kg
Co 40 mg/kg g
I 100 mg/kg
Cu 240 mg/kg
Mn 1000 mg/kg
Zn 2000 mg/kg
P 4,5%
Ca 15%
Mg 2,1%
Na 14%
Biztonsági adatlap
Amaferm hatása a bendőbaktériumok szaporodéására NutriFibre_bendo_graf  

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>