Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

NUTRIFERTIM

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A legelők és a tömegtakarmányok ásványi anyag tartalma nem elégíti ki a húshasznú anyatehenek makro és mikroelem igényét. A szükségletek a vemhesség utolsó harmadában és a termékenyítést megelőzően tovább növekednek. Ezekben az időszakokban jelent megoldást a Nutrifertim, mely az immunrendszer erősítése mellett hozzájárul a zavartalan elléshez és a sikeres újravemhesüléshez.

HATÁSMECHANIZMUSA

Antioxidáns pholyphenol tartalma segíti a sejtek hatékonyabb oxigénellátását, fokozza az antioxidáns vitaminok (E-vitamin, C-vitamin) szabadgyökök elleni hatást, támogatja a sejtanyagcserét, sejtregenerálódást. Az ásványi raktárak feltöltésén felül támogatja a szénhidrát és fehérje anyagcserét, erősíti az anya és magzat közötti tápanyag transzportot, segíti az intenzív vehemnövekedést. Az izom és szövetrendszer erősítésén keresztül segíti a szülőcsatorna ellésre való előkészítését.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 24 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

24 KG-OS KISZERELÉS24 KG-OS KISZERELÉS
A nagyobb tömbök könnyebbben kezelhetők a téli időszakban és a legeltetés alatt is.
SIKERES SZAPORODÁSBILÓGIASIKERES SZAPORODÁSBILÓGIA
A kiegyenlített makro és mikroelem ellátásnak köszönhetően a méhinvolúció zavartalan, a szervezet felkészül a következő termékenyítési ciklusra, termékenyülésre.
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉSINTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Calseagrit - Biotech tartalma fenntartja a bendő optimális kémhatását (pH 6,5), táplálja a bendőben élő mikroorganizmusokat, fokozza az étvágyat és a szárazanyag felvételt. Javul a szénhidrát és fehérje anyagcsere, aminek fontos szerepe lesz a laktáció első heteiben.
ÉLETERŐS SZAPORULATÉLETERŐS SZAPORULAT
Az anyagcsere folyamatok támogatásának, és az anyai immunrendszer erősítésének köszönhetően egészséges utód születik. Vitalitását tovább növeli az immunanyagokban gazdag kolosztrum. A tejtermelés stabilizálása pedig növeli a választott borjak testtömegét.
INTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁSINTENZÍV SEJTREGERENÁLÓDÁS
A termék pholyphenol, cink, szelén és E-vitamin tartalma a szöveti állomány regenerálásán keresztül, csökkenti a magzatburok visszamaradást, a tőgygyulladás kialakulásának kockázatát, és a szomatikus sejtszám megemelkedését.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
E-vitamin 1000 mg/kg
Se 25 mg/kg
Co 100 mg/kg g
I 250 mg/kg
Cu 1000 mg/kg
Mn 2500 mg/kg
Zn 4000 mg/kg
P 6%
Ca 12%
Mg 5%
Na 14%

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>