Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

EQUIPHOS

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A termesztett takarmányok nem tartalmazzák a lovak számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat. A különböző munkafolyamatok során izzadás hatására nől az ásványi anyagok ürülése. Az ásványi anyag hiány izületi és szaruképlet problémák, csökkent teljesítmény, szaporodásbiológiai rendellenességek okozója lehet. Az Equiphos ásványi nyalótömb tartalmazza azokat a makro és mikroelemeket amire a lovaknak szükségük van az egészségi állapotuk fenntartásához, a különböző munkafolyamatok elvégzéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Az Equiphos ásványi nyalótömb 12 kg súlyú, közepén furat található, a hozzá való tartó segítségével könnyen kihelyezhető az állatok elé.

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

NAGYOBB TELJESÍTMÉNYNAGYOBB TELJESÍTMÉNY
Nagy mennyiségű vasat tartalmaz, ami elengedhetetlen a nagy teljesítményre képes lovaknál a vér oxigén szállításához.
ERŐS CSONTOZAT ÉS IZÜLETEKERŐS CSONTOZAT ÉS IZÜLETEK
Magas cink és mangán tartalma erősíti a vázizomzatot, csökkenti a sérülések előfordulását.
NAGYOBB ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGNAGYOBB ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG
Magas mikroelem tartalmának köszönhetően a szöveti állomány gyorsan regenerálódik, az immunrendszer erősebb lesz, csökken a betegségekre való hajlam.
SIKERES TERMÉKENYÜLÉSSIKERES TERMÉKENYÜLÉS
A kiegyenlített makro és mikroelem ellátásnak köszönhetően a méhinvolúció zavartalan, a szervezet felkészül a következő termékenyítési ciklusra, termékenyülésre.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
Fe 4500 mg/kg kg
Se 7 mg/kg
Co 28 mg/kg g
I 70 g/kg
Cu 500 mg/kg
Mn 2000 mg/kg
Zn 2500 mg/kg
P 5%
Ca 15%
Mg 2%
Na 15%

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>