Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

CALSEAPIG

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

Magyarországon nem terjedt el a sertések nyalótömbbel történő ásványi anyag kiegészítése. A Calsea Pig használatát a makro és mikroelem pótlás mellett az állatok idegrendszerére gyakorolt pozitív hatása indokolja.

HATÁSMECHANIZMUSA

A placentán keresztül történő aktív transzport segítségével az ásványi anyagok beépülnek a magzat szervezetébe.Minden termelési csoportnál megfigyelték, hogy az állat lefoglalása révén csökkennek a stressz okozta kiesések.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55g/tehén

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

Kiemelt előnyök

NAGYOBB ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGNAGYOBB ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG
Magas mikroelem tartalmának köszönhetően a szöveti állomány gyorsan regenerálódik, az immunrendszer erősebb lesz, csökken a betegségekre való hajlam.
KEVESEBB SELEJTEZÉSKEVESEBB SELEJTEZÉS
A nyalótömb fogyasztása során az állat lefoglalja magát, megnyugszik, nem rágja gyendgébb társait, keringése stabil, kiegyenlített módon működik. Csökken a selejtezési ráta.
SIKERES TERMÉKENYÜLÉSSIKERES TERMÉKENYÜLÉS
A kiegyenlített makro és mikroelem ellátásnak köszönhetően a méhinvolúció zavartalan, a szervezet felkészül a következő termékenyítési ciklusra, termékenyülésre.
NAGYOBB TÖMEGGYARAPODÁSNAGYOBB TÖMEGGYARAPODÁS
A nyáltermelés fokozása, az emésztést segítő miroorganizmusok táplálása a vastagbélben és a vakbélben növeli a keményítőbontást, jobb lesz az állatok takarmányértékesítése, emelkedik a napi tömeggyarapodás.
TÁPELEM ÖSSZETÉTEL
Fe 3000 mg/kg kg
Se 2 mg/kg
Co 8 mg/kg g
I 25 mg/kg
Mn 800 mg/kg
Zn 2000 mg/kg
Ca 15%
Mg 10%
Na 7%
Cu 200 mg/kg %
Fe 3000 mg/kg %

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>