+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Actidry

JELENTŐSÉGE

Az újszülött malacok immunrendszere még fejletlen, ezért fokozottan érzékenyek a környezetükben lévő patogénekre. Az Actidry a fertőtlenítés mellett az állatok komfortérzetét is növeli.

HATÁSMECHANIZMUS

Az újszülött testfelületére tapadva felitatja a magzatvizet, fokozza az állat hőérzetét, segíti a köldökcsonk beszáradást. A hőérzet növelés fokozza a malacok aktivitását, gyorsabban kezdenek szopni, ezáltal immunrendszerük hamarabb kezd erősödni. A baktericid hatása csökkenti a hasmenés kialakulásának kockázatát.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Fialás előtt a fiaztató kutrica teljes padozatát be kell szórni, az újszülött malacokat bele kell forgatni. A szoptatás alatt felmerülő fertőzések elkerülése érdekében érdemes hetente beszórni a kutrica padozatát. Herélést követően alkalmazva csökkenti a gyulladást, fertőzést, és gyorsítja a seb száradását. Választáskor a malacok fogadójába 50 g/m² dózisban javasolt a használata.

Kiemelt előnyök

NAGYOBB VÁLASZTÁSI SÚLYNAGYOBB VÁLASZTÁSI SÚLY
A gyors kolosztrum felvételnek köszönhetően az immunrendszer erősebb lesz, csökken a hasmenés esetek száma, jobb lesz a takarmányértékesítés, nől a választott malacok súlya
JAVULÓ GAZDASÁGI MUTATÓKJAVULÓ GAZDASÁGI MUTATÓK
Az alacsonyabb malacelhullás, a jobb takarmányértékesítés, a kisebb gyógyszerköltség egyaránt növelik a termelés hatékonyságát.
KISEBB GYÓGYSZERKÖLTSÉGKISEBB GYÓGYSZERKÖLTSÉG
Fertőtlenítő, baktericid hatásának köszönhetően csökken a megbetegedések száma, alacsonyabb lesz a gyógyszerköltség.
TERMÉK ÖSSZETÉTEL
Az Actidryt porozus szerkezetű, jó higroszkópos tulajdonsággal rendelkező Lithothamn és baktericid hatású növényi illóolaj kivonatok alkotják.