Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 
Gyártókapacitás

Gyártókapacitás

Gyáraink a világon mindenhol különbözőek, így kihívást jelent, hogy minden termékünket bárhol azonos prémium minőségben állítsuk elő.A CERA a csoport technológiai fejlesztő központja. Kísérleti tesztüzemében, a mezőgazdasági fejlesztőcsoporttal együttműködve valós ipari körülményeket szimulálva képes tesztelni és alkalmazhatóvá tenni az újonnan kifejlesztett gyártási folyamatokat. A kísérleti gyár képes bármely gyár folyamatait a legapróbb részletig szimulálni. Az optimális eredmény érdekében rengeteg gyártástechnológiai lehetőséget vizsgál meg, mielőtt kiválasztják a legjobbat és minden esetben a CERA tervezi meg az új termék bevezetéshez szükséges berendezéseket is.

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>