Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

Termékek

Megoldás a tápanyagellátás bármely pontján

A Timac AGRO termékpalettáján megtalálható minden elképzelhető megoldás, amely közvetve vagy közvetlenül segíti a növények tápanyagellátását, anyagcsere folyamatait és ezáltal növeli produktivitását.

Minden termékünk magas minőségben és hozzáadott értékekkel kerül a felhasználójához. BIG-BAG__EUROFERTIL_NEW7

Minden Timac termék többszörös előnnyel

TÖBB HATÁS EGY TERMÉKBENTÖBB HATÁS EGY TERMÉKBEN
Bármely Timac AGRO által fejlesztett talaj- vagy növénykondicionálóban a magas minőségű ásványi hatóanyagokon kívül egyéb speciális hatóanyagok is segítik a növényt.
BIOSTIMULÁTOR TARTALOMBIOSTIMULÁTOR TARTALOM
Minden termékünk tartalmaz valamilyen speciális alapanyagot és biostimulátort, amely specifikusan szabályozza, aktiválja a növény valamely biológiai folyamatát.
KIVÁLÓ SZÓRHATÓSÁGKIVÁLÓ SZÓRHATÓSÁG
Minden termékünket, legyen az granulált, mikrogranulált vagy oldat kiváló fizikai minőségben állítjuk elő a tökéletes felhasználás érdekében akár precíziós kijuttatáshoz is.
INGYEN KISZÁLLÍTÁSINGYEN KISZÁLLÍTÁS
Termékeinket saját logisztikai szolgáltatásunk juttaja el költségmentesen a felhasználóhoz, terméktől függően akár 24 órán belül.

Ellenőrzött gyártási folyamatok a magas minőségért

GYÁRTÁSI LÉPÉSEK DOKUMENTÁLÁSAGYÁRTÁSI LÉPÉSEK DOKUMENTÁLÁSA
A gyártási lépések dokumentálásával ellenőrizhetővé tesszük a teljes gyártási folyamatot a prémium minőség biztosítása érdekében.
ISO 9001 – MINÓSÉGBIZTOSÍTÁSISO 9001 – MINÓSÉGBIZTOSÍTÁS
A gyártási lépések dokumentálásával ellenőrizhetővé tesszük a teljes gyártási folyamatot a prémium minőség biztosítása érdekében.
ISO - 14001 - környezetirányításISO - 14001 - környezetirányítás
A Timac AGRO termékek gyártása során felügyeljük a káros anyagok kibocsátását és minimalizáljuk a környezet terhelését.

Cégünk ellenőrzött minőségbiztosítási rendszere garantálja partnereink elégedettségét.

 

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>