Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

Karrier

karrier

Állásajánlatok

A Timac AGRO Hungária Kft. a több mint 50 éves múltra visszatekintő francia Roullier csoport tagja és magyarországi leányvállalata, a hazai műtrágyapiac kiemelkedő szereplője. A vállalat innovatív termékek fejlesztésével, és ennek eredményeként újszerű, speciális növény és talajkondicionáló, valamint állattenyésztési termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően időről időre emberi erőforrás területén is bővítenünk kell kapacitásainkat. Ennek megvalósításához, hosszútávon tervezni tudó, a szakma iránt elhivatott, fejlődni képes szakemberek érdeklődését várjuk.

Amennyiben a meghirdetett állásajánlataink között az érdeklődésének megfelelőt talál és az abban megjelölt elvárásoknak megfelel, kérjük, küldje meg részünkre motivációs levél kíséretében a fényképpel és havi bruttó jövedelemigénnyel ellátott önéletrajzát. Az elkészített pályázati anyagot a hr@hu.timacagro.com címre várjuk a választott pozíció megnevezésével.

 

 

Állásajánlatok

Abban az esetben is örömmel vesszük pályázati anyagát, ha nem talál az érdeklődésének megfelelő pozíciót a meghirdetett álláslehetőségeink közül, illetve nincs aktuális hirdetésünk. Kérjük, ilyen esetben jelölje meg motivációs levelében milyen területen érdeklődik munkalehetőség iránt.

Köszönjük érdeklődését vállalatunk iránt!

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>