Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 
Timac AGRO Tudásközpont 2017

Timac AGRO Tudásközpont 2017

Kategória: Hírlevelek
Az elmúlt évek során folyamatosan az okszerű, tudatos tápanyag-gazdálkodás fontosságát képviseltük a munkánk során.
Ennek megfelelően 2017-ben elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy életre hívjuk a Timac AGRO Tudásközpontot. Melynek keretében a termelők testközelből, a szántóföldön szerezhetnek tápanyag-gazdálkodási tapasztalatokat. A Tudásközpontban szembesülhetünk a talaj szerepével a tápanyag-gazdálkodásban, az egyes termékek és a termékek egymást segítő hatásával is.
2017. augusztus 23-án Tiszavasváriban megtartott bemutató keretében minden környékbeli látogató személyesen vonhatta le a tanulságokat és következtetéseket a saját termesztési körülményeihez igazodva.
A bemutató részeként betakaírtásra és azonnal értékelésre kerültek a silókukorica kísérletek is, melyek visszaigazolták a tudatos tápanyag-gazdálkodásban rejlő előnyöket. A régióban bevett, a piackutató cégek által mért tápanyagutánpótlási technológiához képest a YIELD SERVICEtápanyag-gazdálkodási szolgáltatási rendszerünk alapján végzett tápanyagpótási technológia 30 % termésnövekedést produkált.
 Alapozás a búzában
A jövő évi őszi búzák elől lassan lekerülnek a tavaszi kapások. A következő évi tervezés előtt érdemes számbavenni az évjárat-hatásokat, melyek hatással lehetnek a következő évre.
Ilyen száraz évjáratokban, mint az idei, számolnunk kell a negatív elővetemény hatás fokozott megjelenésével, ami – különösen napraforgó esetén – a talaj kizarolt vízkészletével és a vegyszeres gyomírtás utóhatásaival is összefügghet.
Ilyen körülmények között fokozottan kell figyelnünk a búza tápanyagellátására, mert ezzel tudjuk ellensúlyozni a negatív hatások egy részét. A fokozott foszfor pótlásra ilyen körülmények között különösen nagy gondot kell fordítanunk, mert ezzel biztosíthatjuk az intenzív energiatermelést és gyökéfejlődést az ősz folyamán és a törletlen fejlődést tavasszal.

 

GRATULÁLUNK
A Tiszavasváriban megrendezett Tudásközpont bemutató keretében, a résztvevők között kisorsolásra kerültek YIELD SERVICE szolgáltatási csomagok. 
Ezúton is gratulálunk és üdvözöljük Pócsi Sándor, Deczki Gyula és Balogh Gábor partnereinknek.
 YIELD SERVICE
Biztos akar lenni abban, hogy a tápanyagpótlásra szánt pénze jó helyre kerül? 
Vegye igénybe YIELD SERVICE szolgáltatásunkat. Hatékony tápanyag-gazdálkodási technológia a legkorszerübb szakmai ismeretek alapján. A programban való részvételért keresse Timac AGRO növénytermesztési szaktanácsadóját.
 Az igazán védett foszfor
A búza kemelkedő foszfor ellátására használja az egyedülálló hatású TOP-PHOS tartalmú alaptrágyákat. 
Töretlen fejlődés ősszel és tavasszal csak kiváló foszfor ellátásssal érhető el, ami a TOP-PHOS-al biztosítható.

Az Ön szaktanácsadója (kattintás ide)

Íratkozzon fel YouTube csatornánkra

 


Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>