+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Kötelező talajvizsgálat szakértői aláírással

800 Ft-ot is elkérnek hektáronként egy szakértői aláírásért, a YIELD SERVICE-ben ez alapszolgáltatás

Az AKG-ban a talajvizsgálaton alapuló tápanyag-gazdálkodási tervet szakértőnek kell elkészítenie, ellenőriznie, melyet aláírásával is igazolnia kell. A szakértői aláírásnak értéke lett a piacon, már 400-800 Ft -ot is elkérnek hektáronként.
A Timac AGRO YIELD SERVICE szolgáltatásában szakértők által összeállított elemzést és tervet kap aláírással, plusz költségek nélkül. Ha még nincs talajvizsgálat, a talaj mintázását és a laborvizsgálatot is elvégezzük. Emellett a költségek egy része levásárolható. Gondolkozzon időben, hogy megkapja időben!

YIELD SERVICE INFÓ >>

Jégverés, viharkár utáni regeneráció

Az elszenvedett mechanikai sérülések után is képes a növény regenerációra. A regeneráció során a növény új szöveteket épít. A folyamatot a sejtosztódás és sejtdifferenciálódás fokozásával tudjuk gyorsítani FERTIACTYL STARTER biostimulátorral.
Amennyiben a hajtáscsúcs nem sérül a napraforgó és a kukorica is képes a regenerációra és a hozamtermelésre, érdemes tehát segíteni a regenerációt. A regenerációhoz tápanyagra van szükség, amihez helyre kell állítani az anyagcserét, az új szövetek képzéséhez fokozni kell a sejtosztódást és sejtdifferenciálódást. Ezeket a folyamatokat stimulálja a FERTIACTYL STARTER. A szer citokininek prekurzorait és aminosavakat tartalmaz. Ezek közvetlenül gyorsítják a növények hormontermelését, ami szabályozza a biológiai folyamatokat.
A regeneráció után fokozott figyelmet kell fordítani a növények, elsősorban a napraforgó szárvédelmére. A sérült szövetek gombafertőzésével szemben előrehozott kezeléssel védekezhetünk.

TERMÉKINFÓ >>

Folyamatos szakmai képzés a Timac AGRO-nál


A Timac AGRO-nál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szaktanácsadóink magas szintű szaktudással rendelkezzenek a növénytermesztés és talajtan területén. A kimagasló szakmai színvonalat egyedülálló képzési és vizsgarendszerünk biztosítja, amelynek egyik állomását a múlt héten tartottuk. A képzés biztosítja szakmai javaslataink eredményességét, megbízhatóságát.

HÍREK >>

 

Az Ön szaktanácsadója (kattintás ide)

Rolunk_timac_csapat

Vásároljon a Timac AGRO-tól és nyerje meg az 5 új NISSAN NAVARA egyikét

88f63b8984a813a20cec6d376f167a60d2a67c63.pngHOGYAN NYERHETEK >>