+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Amikor a talajon múlik az eredmény

Gondoskodjon talajáról időben és jöjjön velünk az EB-re!

Minimum 72 t talajjavító terméket vásárló partnereinket meghívjuk a Portugália - Magyarország EB mérkőzésre Lyonba! Emellett legalább 120 kuponnal vehetnek részt az autósorsoláson!
A Timac AGRO gondoskodik a repülőjegyről, szállásról, étkezésről, belépőről és az élményről! Szurkoljunk együtt a Magyarokért!

A részletekről és feltételekről érdeklődjön szaktanácsadójánál!

RÉSZLETEK >>

Amikor a talajon múlik az eredmény

Sokszor halljuk gazdáktól, hogy "ez a talaj csak ennyit tud", de hogy miért azt csak kevesen vizsgálják, és még kevesebben áldoznak a talaj javítására.
A talaj savanyodása természetes folyamatok eredménye, de jelentősen katalizáljuk a mezőgazdasági tevékenységgel is. A savanyú talaj korlátozza a tápelemek felvehetőségét, a csökkenti a talajéletet, korlátozza a gyökérzet fejlődését, így a tápanyagfelvételt és hosszútávon rombolja a talaj szerkezetét is.
Megoldás talajjavító használata, de mivel nagy mennyiségű meszező anyagot kell drágán szállítani, speciális kijuttatást igényel, a hatása csak lassan jelentkezik kevesen élnek vele.
A PHYSIOMAX egy speciális talajkondicionáló, ami már 200-600 kg/ha dózisban is gyorsan kifejti hatását, ráadásul nem csak a pH-t emeli, hanem biostimulátor tartalma közvetlen élettani hatással fokozza a gyökérfejlődést és a tápanyagfelvételt. Granulált jól szórható termék, és a szállítást mi álljuk.
Hatását a fenti kép is jól láthatóan bizonyítja. A somogyi savanyú homokon látható előnyben a PHYSIOMAX-szal kezelt búza (jobb) a kezeletlen kontrollhoz (bal) képest. Fotó: Császár Zsolt 2016.04.13.

TERMÉKINFO >>

Javítsa talaját precíziós technológiával!

Precíziós pH térképezéssel 20-25 pontról kaphatunk eredményt 1 hektáron. A hagyományos 5 hektáronként vett 1 mintával szemben ez jelentősen pontosabb és hatásosabb talajjavítást tesz lehetővé.
Vegye igénybe YIELD SERVICE - Precíziós talajjavító szolgáltatásunkat!

YIELD SERVICE INFO >>

Enyhítse a fagykárt FERTILEADER biostimulátorokkal!

+10% AKCIÓ FERTILEADER TRIO BÚZÁRA

 

A FERTILEADER TRIO folyékony biostimulátor készítmény, amely a levélen bejutva regenerálja a termelő folyamatokat, fokozza a fotoszintézist, javítja az anyagcserét, helyreállítja a növény vízháztartását.
A FERTILEADER biostimulátorok a terméktől függő összetételben makro-, mezo- és mikroelemeket is tartalmaznak, így megspórolhatja a lombtrágyát is!

Az akció részleteiről érdeklődjön szaktanácsadójánál!

 

Vásároljon a Timac AGRO-tól és nyerje meg az 5 új NISSAN NAVARA egyikét

88f63b8984a813a20cec6d376f167a60d2a67c63.png

HOGYAN NYERHETEK >>