Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 
Repülőrajttal a tavaszba  

Repülőrajttal a tavaszba  

Kategória: Aktuális Hírlevelek

 

A lendületes tavaszi fejlődést legeredményesebben a gyökérrendszer regenerálásával (a hajszálgyökerek és a gyökérszőrök újraképződésének elősegítésével) tudjuk támogatni. Mivel ezek a szervek a tél folyamán még egy egészséges állomány esetében is jelentős károsodást szenvednek, kialakulásuk a további fejlődéshez létfontosságú. Megfelelő számú gyökér hiányában a növények fejlődése vontatottabbá válik és a kijuttatott fejtrágyák hasznosítása is csökken.
Legyen szó akár őszi kalászosokról vagy repcéről, a FERTIACTYL STARTER használatával bármelyik növénykultúra gyors regenerációját segíthetjük. FERTIACTYL biostimulátor komplexe fokozza a sejtosztódást- és megnyúlást, növeli a növény tápanyagtranszportját, fotoszintetikus aktivitását, ellenállóbbá teszi azt a környezeti feltételek okozta stresszel szemben.
Alkalmazásával gyorsabb kezdeti fejlődést, egészségesebb, ellenállóbb állományt kapunk, amely alapja a későbbi megfelelő terméshozamnak.

2bda12ade3f0f2d00fad11412f7da3bc453b63a1.png
2bda12ade3f0f2d00fad11412f7da3bc453b63a1.png

Gondolkodjon technológiában

2017-ben a Tiszavasvári Tudásközpontban is beigazolódott, hogy a YILED SERVICE szolgáltatáson alapuló okszerű tápanyag-utánpótlási technológia eredményesen képes leváltani a szokásokon alapuló és az okszerűtlen műtrágyázást. Az alábbi videóban bemutatjuk a kísérleteket, és összehasonlítjuk az eredményeket.
33bbb4ef196eb38aafdacb5ed88f6c8a2a1cfdf1.png
klikk>> videó

 

SZÚRCSAP AKCIÓ!

 2017.03.01-én csatlakozott hozzánk Fábián Péter régióvezető Északkelet-Magyarország területére, támogatva és megerősítve a megjelölt terület növénytermesztési divíziójának értékesítési csapatát. Péter agrármérnök diplomáját a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Főiskolai Karán szerezte 1999-ben. Szakmai és vezetői tapasztalatait hazai és nemzetközi vállalatok alkalmazásában, növénytermesztési és kereskedelmi területen szerezte. Angol nyelven alapfokon beszél. 2017.10.02-án új pozíció betöltésére kapott lehetőséget, mint növénytermesztési projektvezető. Feladatai között szerepel többek között a növénytermesztési divízió kijelölt kulcspartnereivel történő kapcsolattartásért, részükre a vállalat szolgáltatásainak és termékeinek értékesítése, a potenciális és a meglévő nagykereskedelmi partnerekkel kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítése és megszilárdítása. Szintén kiemelt feladatai közé tartozik a vállalat kereskedelmi stratégiáját támogató projektek, promóciók kidolgozása, koordinálása, nyomon követése, vezetői képviselete a teljes kereskedelmi szervezetben.

Oldja meg egy csomagban napraforgója, kukoricája starter trágyázását és növénykondícionálását, mi ajándékba adunk mellé egy Timac AGRO szúrcsapot. Az akció részleteiért keresse Timac AGRO növénytermesztési szaktanácsadóját!

Szemtől szemben Szarvas Zoltánnal

4b84c325a210ec8d9929d3d00cce7f73b2a3ad05.png

Szarvas Zoltán immáron 5 éve tagja a Timac AGRO Hungária Kft. csapatának. 2000-ben szerezte Kertész Szakmérnök diplomáját a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán. 2013 januárjában kezdett a Timac AGRO-nál, kezdetben mint szaktanácsadó Csongrád megyében, majd 2015 szeptemberétől termékmenedzseri pozíciót tölt be. Gratulálunk eddigi sikereihez, további sok sikert kívánunk neki munkájában.

Íratkozzon fel YouTube csatornánkra

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>