Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

 

Az akció keretében rendkívül kedvező áron juthat termékeinkhez.
Használja ki az év legkedvezőbb időszakát és vegye meg most kedvenc Timac AGRO termékeit.
Ha eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy ki szeretné próbálni, akkor ennél kedvezőbb időszakot nem találhat.
2018 a foszfor éve
A foszfor, mint tápelem, az élet energiahordozója. Minden életfolyamatban szerepet játszik. A fotoszintézistől a termésképzésig.
Timac AGRO Hungária Kft ennek megfelelően a 2018-as évet ennek a tápelemnek szenteli. Az év folyamán nyomonkövetjük a foszfor szerepét a tenyészidőben a Magyarországon már bevezetett TOP-PHOS védett foszforhatóanyag segítségével. A TOP-PHOS folyamatos foszfor felvétel és extra magas foszforhasznosulás lehetőségét teremti meg. A tenyészidőt végigkísérve támogatja a magas termésszintek elérését.
Előny egész ősszel
A FERTIACTYL SD magaktivátor folyamatos előnyt ad fiatal búzának. A magaktivátor  termesztéstechnológiába illesztésével már a kelés előtt megkezhetjük a növény támogatását.
A bioaktív anyagok mellet a mangán és a cink további előnyöket nyújt a fiatal búza gyökér- és hajtásfejlődésének támogatásával.

 

Szemtől szemben
Fábián Péterrel
 2017.03.01-én csatlakozott hozzánk Fábián Péter régióvezető Északkelet-Magyarország területére, támogatva és megerősítve a megjelölt terület növénytermesztési divíziójának értékesítési csapatát. Péter agrármérnök diplomáját a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Főiskolai Karán szerezte 1999-ben. Szakmai és vezetői tapasztalatait hazai és nemzetközi vállalatok alkalmazásában, növénytermesztési és kereskedelmi területen szerezte. Angol nyelven alapfokon beszél. 2017.10.02-án új pozíció betöltésére kapott lehetőséget, mint növénytermesztési projektvezető. Feladatai között szerepel többek között a növénytermesztési divízió kijelölt kulcspartnereivel történő kapcsolattartásért, részükre a vállalat szolgáltatásainak és termékeinek értékesítése, a potenciális és a meglévő nagykereskedelmi partnerekkel kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítése és megszilárdítása. Szintén kiemelt feladatai közé tartozik a vállalat kereskedelmi stratégiáját támogató projektek, promóciók kidolgozása, koordinálása, nyomon követése, vezetői képviselete a teljes kereskedelmi szervezetben.
Fábián Péter, korábbi Észak-Kelet Magyarországi régióvezető, új pozícióba lépett, így 2017.október 2.-tól növénytermesztési projektvezetői feladatokat lát el. Főbb feladatai lesznek a kereskedelmi  projektek kidolgozása, koordinálása illetve nagykereskedelmi kapcsolatok építése és ápolása. Sok sikert kívánunk Péternek a munkájában.

Az Ön szaktanácsadója (kattintás ide)

Íratkozzon fel YouTube csatornánkra

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>