Központi elérhetőség:     +36 23 889 719     contact@hu.timacagro.com
 
 
 

Társadalmi szerepvállalás

Dr. Csikai Miklós Az Év Agrárembere

Dr. Csikai Miklós Az Év Agrárembere

Kategória: Társadalmi szerepvállalás

Nagyszabású gálával zárult a 2016-os Az Év Agrárembere Díj szombaton este a siófoki Azúr Hotelben, ahol a Díj kategóriagyőztesei és a szakmai zsűri Dr. Csikai Miklóst választották az Év Agráremberének.

Folyamatos szakmai tréningek a Timac AGRO-nál

Folyamatos szakmai tréningek a Timac AGRO-nál

Kategória: Társadalmi szerepvállalás Tudomány

Sárváron rendeztük meg a belső szakmai továbbképzésünket, amely sikeres vizsgákkal zárult!

Major Zoltán nyerte idén az Innovációs díjat

Major Zoltán nyerte idén az Innovációs díjat

Kategória: Társadalmi szerepvállalás

Major Zoltán nyerte idén az Innovációs díjat, melyet Az Év Agrárembere díjátadón adtak át!

Először adtak át a szervezők Innovációs Díjat és Életműdíjat. Előbbit szakmai tevékenységéért Major Zoltán, a Timac AGRO Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, utóbbit pedig dr. Szász Ferenc állatorvos kapta a szaporodásbiológia és a mesterséges termékenyítés területén végzett több évtizedes odaadó munkájáért.

Zsigó György Az Év Agrárembere

Zsigó György Az Év Agrárembere

Kategória: Társadalmi szerepvállalás

A szakmai zsűri Zsigó György  okleveles agrármérnököt, növényvédő mérnököt választotta a 2015-ös Az Év Agrárembere Díj fődíjasának, vagyis Az Év Agráremberének. A díjátadó gálára február 6-án került sor. A díj fővédnöke prof. dr. Gyuricza Csaba, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke volt.

Kutatás és fejlesztés

A Timac AGRO jelentős kutatási tevékenységgel és szakértelemmel kötelezte el magát a világ folyamatosan változó mezőgazdasági igényeinek kiszolgálására. Az innováció iránti elkötelezettségünknek több mint 200 speciális formula mellett a 2016-tól megnyíló kutatóközpontunk is bizonyítja.
TUDJON MEG TÖBBET KUTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL >>

YIELD SERVICE

YIELD SERVICE szaktanácsadó rendszerünk célja a megszokás alapú tápanyag-gazdálkodási gyakorlatból elmozdítani a gazdálkodókat egy mérésen és szakmai tervezésen nyugvó eredményesebb növénytermesztés irányába, akár precíziós gazdálkodásban is
TUDJON MEG TÖBBET SZAKTANÁCSADÓ PROGRAMUNKRÓL >>

Eredmények

A Timac AGRO folyamatosan követi és ellenőrzi a javasolt technológiák eredményességét, mégpedig a talaj és éghajlati környezet viszonylatában. A begyűjtött eredmények segítenek bennünket az adott környezetben leghatékonyabb technológiák kialakítására.
TEKINTSE MEG REFERENCIAVIDEÓINKAT >>
CSATLAKOZZON ÖN IS A TIMAC AGRO CSAPATÁHOZ | BÖNGÉSSZEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK KÖZÖTT >>