+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Hírek / aktualitások

Startoljon a kukorica!

Az idei tavasz eddig nem bővelkedik esővel, az országban a csapadékhiány miatt már számos helyen alakulhatott ki aszály.

Előzze meg a ketózist, termeljen több tejet!

A ketonanyagok jelentős felszaporodásával és az ezzel egyidejűleg történő glükózkoncentráció csökkenésével járó megbetegedést összefoglaló néven ketózisnak nevezzük.

Ha idáig eljutott adjuk meg neki a maximumot!

A napjainkat meghatározó aszályos időjárás, az őszi kultúrák gyenge indulása sok kérdést vet fel a növénytermesztéssel foglalkozók körében.

5 év, 400 000 hektár

Idén 5 éves a Timac AGRO Hungária YIELD SERVICE szolgáltatása. Indulásakor célul tűztük ki, hogy a Magyarországon általánosan jellemző, megszokásokon alapuló tápanyag-utánpótlási gyakorlaton minél szélesebb körben változtassunk.

A tavaszi fejtrágyázás fontossága és nehézségei

Őszi kultúráink tavaszi támogatása és újraindítása jól felfogott érdekünk, nem árt azonban tudni, hogy mikor, mit és hogyan cselekszünk.

A tömegtakarmányokhoz használt adalékanyagok szerepe és jelentősége

A tömegtakarmányok tartósításához használt adalékanyagok feladata, hogy a fermentációs folyamatok szabályozásával csökkentsék az erjedési veszteséget, beállítsák a megfelelő tejsav: ecetsav arányt, ezáltal biztosítva a beltartalmi értékek megőrzését és jobb hasznosulását a takarmányozás során.